Et inspirerende kompetansefellesskap

Bli med i HR-nettverket og ta del i gode samtaler, refleksjon og erfaringsdeling for deg som jobber med strategiske HR-prosesser,  kompetanse- eller lederutvikling i en virksomhet. I dette nettverket får du tilgang på verdifull kompetanse, nyttige tips og møter gode sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Vi tar inn nye medlemmer 1-2 ganger i året. Neste mulighet er januar 2022. Hvis du vil ha beskjed neste gang det er mulig å bli med i nettverket, så kan du tegne deg på interesselisten nedenfor.

Ja, jeg vil tegne meg på interessentlisten

Leonda HR-nettverket

I kompetansenettverket kan du delta på 1-2 live aktiviteter hver måned, alle på digital plattform slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du sitter i landet. Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR eller lederfaget, slik at du kan velge ut og bli med på de møtene som passer best for deg.

Du får tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og et digitalt medlemsområde der du kan kommunisere med andre medlemmer i nettverket. For kun 600 kr + mva. hver måned kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling akkurat når det passer for deg. Pris inkl. mva er 750 kr mnd.

Det er ingen bindingstid i nettverket, og du kan melde deg ut når som helst, forutsatt at  du velger månedlig betaling med kort. Velger du årsfaktura forutsetter vi at du blir med frem til neste fakturadato. Medlemsskapet er personlig. 

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din faglige utvikling i et verdifullt kompetansefellesskap med andre som jobber med HR. Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på [email protected].

Ja takk, send meg en e-post når HR-nettverket åpner for flere medlemmer


Neste mulighet for innmelding er januar 2022. Legg inn navn og e-post adresse nedenfor, så vil vi sende deg informasjon når nettverket åpner for nye medlemmer.