Leonda HR portalen - et inspirerende faglig fellesskap for deg som jobber med HR i organisasjonen

Medlemsportalen er stedet for de gode samtalene, faglig påfyll og aktuelle nyheter for deg som har ansvar for strategisk HR, lederutvikling eller læring og utvikling i en virksomhet. Bli med i et digitalt HR nettverk og få tilgang til verdifull kompetanse, nyttige verktøy og gode sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Vi tar inn nye medlemmer 2-3 ganger i året. I 2021 vil det være januar, mai og oktober, og det er åpent for innmelding i ca. en uke  hver gang. Hvis du vil ha en liten påminnelse fra oss neste gang det er mulig å bli med i nettverket, så kan du tegne deg på venteliste for nettverket.

Ja takk, si fra når dere tar inn nye medlemmer neste gang

Leonda HR portalen - digitalt kompetansenettverk

I dette kompetansenettverket kan du delta på 1-2 live aktiviteter hver måned, alle på digital plattform slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du sitter i landet. Hvert møte har et aktuelt tema innenfor HR eller lederfaget, slik at du kan velge ut og bli med på de møtene som passer best for deg.

Du får også tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og et digitalt medlemsområde der du kan kommunisere med andre medlemmer i nettverket mellom møtene. For kun 500 kroner i måneden (eks.mva) kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling akkurat når det passer for deg. Månedspris inkl. mva er 625 kr.

Det er ingen bindingstid i Leonda HR portalen, og du kan melde deg ut når som helst, forutsatt at  du velger månedlig betaling med kort. Velger du årsfaktura forutsetter vi at du blir med frem til neste fakturadato. Medlemsskapet er personlig. Skulle du bytte jobb i fakturaperioden kan du ta med deg medlemsskapet til ny arbeidsgiver eller overføre det til en kollega. 

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å investere i din faglige utvikling i et verdifullt kompetansefellesskap med andre HR ledere. Hvis du har noen spørsmål til nettverket er du velkommen til å ta kontakt med oss på [email protected].

Ja takk, send meg en e-post når Leonda HR portalen åpner for nye påmeldinger


Neste mulighet for innmelding er mai 2021. 

Legg inn navn og e-post adresse nedenfor, så vil vi sende deg informasjon når nettverket åpner for nye påmeldinger. Du må krysse av for "motta e-post og tilbud fra Leonda" for å få informasjon, og du kan når som helst melde deg av våre e-post lister igjen.