GRATIS WEBINAR

Webinar med LIDMI Consulting AS

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Hva strever ledere med i hverdagen?


Jobber du som leder? Eller som ledercoach, konsulent eller lederutvikler? Da har du sikkert erfaring med at lederhverdagen består av både oppturer og nedturer, solskinnsdager og litt mer strevsomme dager. Og når det gjelder hverdagens kav og mas for ledere, viser det seg at det finnes et helt tydelig mønster. Det er fem ting som går igjen når det gjelder utfordringer i lederhverdagen.


Dette er:

  1. Ineffektive møter
  2. Uavklarte forventninger
  3. Utfordrende relasjoner
  4. Ensomhet
  5. Uklar retning


I snart sju år har Ole Asbjørn Solberg (Phd) og Joar Skjevdal (siv.ing/psykolog) samlet data fra dybdesamtaler med ledere i privat og offentlig virksomhet, og som et resultat av dette arbeidet har de identifisert og beskrevet hva som er de vanligste utfordringene i lederrollen.


Studien gir et godt grunnlag for deres arbeid med lederutviklingstiltak på individ- og gruppenivå, men gir også god innsikt for alle oss andre som jobber med ledertrening og lederutvikling, eller for deg som er leder, og kanskje kjenner deg litt alene i disse hverdagsutfordringene.


Delta på gratis webinar med LIDMI Consulting og få innsikt i denne studien om «hva ledere strever med i hverdagen»

Registrer deg nå og få tilsendt link til webinaret

Tirsdag 8. september 2020 kl. 09:00

Bak Lidmi Consulting står Joar Skjevdal og Ole Asbjørn Solberg. Joar er utdannet offiser, sivilingeniør og psykolog, med tidligere lederstilling ved Forsvarets institutt for ledelse. Joar har arbeidet som privatpraktiserende psykolog og har erfaring som leder og konsulent i åpne lederutviklingsprogrammer, både nasjonalt og internasjonalt. Har en tidligere seniorkonsulent i AFF og veileder i Solstrandprogrammet.


Ole Asbjørn er utdannet offiser i Norge og ved Forsvarshögskolan i Stockholm. Han har en Phd. i psykologi ved Universitetet i Bergen (UiB) med spesialisering innenfor temaet stress og mestring

Ole Asbjørn har ledererfaring fra en rekke stillinger i Forsvaret og i internasjonale operasjoner i Kosovo og Afghanistan. Han er tidligere fagansvarlig for seleksjon og lederutvikling i Forsvaret, og har jobbet som seniorkonsulent i AFF og veileder i Solstrandprogrammet.

Mer om begges bakgrunn og liste over utgitte publikasjoner, se her www.lidmi.no/Om.