Leonda HR portalen - et inspirerende faglig fellesskap for deg som jobber med læring og utvikling i organisasjonen

HR portalen er stedet for de gode samtalene, faglig påfyll og aktuelle nyheter for deg som har ansvar for læring og utvikling i en organisasjon. Bli med i et digitalt HR nettverk og få tilgang til verdifull kompetanse, nyttige verktøy og gode sparringspartnere som jobber med det samme som deg.

Vi tar inn nye medlemmer tre ganger i året; 1. januar, 1. mai og 1. september, med et påmeldingsvindu på cirka en uke. Vil du ha en liten påminnelse fra oss neste gang det er mulig å bli med i nettverket? 

Ja takk, si fra når dere tar inn nye medlemmer neste gang

Leonda HR portalen - digitalt kompetansenettverk

I dette kompetansenettverket kan du delta på 2-3 live aktiviteter hver måned, alle på digital plattform slik at du får like stor verdi av nettverket uansett hvor du sitter i landet. Hvert møte har ulike temaer, slik at du kan velge ut og bli med på de møtene som passer best for deg.

Du får også tilgang til en medlemsportal med faglig innhold og et digitalt medlemsområde der du kan kommunisere med andre medlemmer i nettverket mellom møtene. For kun 500 kroner i måneden kan du bli med på laget og ta del i verdifull læring og erfaringsdeling akkurat når det passer for deg. 

Det er ingen bindingstid i Leonda HR portalen, og du kan melde deg ut når som helst, forutsatt at  du velger månedlig betaling med kort. Velger du årsfaktura forutsetter vi at du blir med frem til neste fakturadato. Medlemsskapet er personlig. Skulle du bytte jobb i fakturaperioden kan du ta med deg medlemsskapet eller overføre det til en kollega. 

Hvis du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss på [email protected]. Det vil bli sendt ut mer informasjon ved neste oppstart. 

Ja takk, send meg en e-post når Leonda HR portalen åpner for nye påmeldinger


Neste mulighet for innmelding er januar 2021, og det vil bli holdt informasjonsmøte for deg som er nysgjerrig på dette kompetansenettverket i slutten av desember. 

Legg inn navn og e-post adresse nedenfor, så vil vi sende deg invitasjon til vårt neste informasjonsmøte og informasjon om når dette nettverket åpner for nye påmeldinger. Du må krysse av for "motta e-post og tilbud fra Leonda" for å få informasjon, og du kan når som helst melde deg av våre e-post lister igjen.