GRATIS WEBINAR 

Growth mindset – en sentral faktor for prestasjoner eller bare en myte?

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Growth mindset – en av de viktigste faktorene for prestasjoner eller bare en myte?

Kjenner du til forskningen på growth mindset, med utspring fra Stanford University? Growth mindset har blitt kjent som en X-faktor i læring, mestring og prestasjoner på ulike arenaer i livet. Forskningen er knyttet til nyere kunnskap om hjernens formbarhet og handler om forståelsen av vår evne til å utvikle vårt potensial og mestre det som er viktig for oss i karrieren og livet.

Sissel Naustdal er gründer og leder av MadeToGrow AS og var den som gjorde det første norske forskningsprosjektet innen growth mindset, i 2015. Siden da har hun utviklet en app, ulike programmer knyttet til mindset, helse og livsmestring, og brenner for å bidra til utvikling av menneskers potensial, i og utenfor jobb.

Når Sissel kommer til Leonda er det for å gi deg et innblikk i dette spennende forskningsfeltet, hva det innebærer å ha et growth vs. fixed mindset, og hvordan du kan utvikle ditt mindset i karrieren og livet ellers. Hun vil også belyse hvordan en growth mindset kultur er avgjørende for fremtidens organisasjoner og hvordan ledelsen kan legge til rette for dette.

Velkommen til webinar med Sissel Naustdal torsdag 14. januar kl. 13:00 – 14:00.

Reserver din plass nå 

Torsdag 14. januar 2021 kl. 13:00

Vår gjest: Sissel Naustdal

Sissel Naustdal har lang erfaring fra ledelse, HR og organisasjonsutvikling, bl.a. fra Microsoft, Intelecom, Funcom og som selvstendig næringsdrivende. Hun er utdannet Master of Science Leadership & Organizational Psychologi fra Handelshøyskolen BI, samt utdannet CTI-coach.

Hun er daglig leder i MadeToGrow AS, et selskap som tilbyr kurs og digitale programmer laget for å gi motivasjon til å lære og vilje til å mestre ulike arenaer i livet. I 2015 gjennomførte Sissel det første norske forskningsprosjektet innenfor temaet Fixed/ Growth Mindset.