Digitalt minikurs for deg som jobber med lederutvikling


NYLANSERING - og en unik mulighet for et gratis kurs for deg som har ansvar for lederutvikling i en organisasjon i din jobb. Pris for andre deltakere er kr 900.

Jobber du med lederutvikling og har ansvar for å koordinere, planlegge eller gjennomføre lederutvikling i den organisasjonen du jobber? Lurer du litt på hvordan du skal gå frem når du skal utvikle konsepter, kjøpe inn tjenester eller planlegge for bruk av interne ressurser i lederprogrammene? Funderer du på om du skal levere kursene digitalt eller fysisk, eller hvordan du kan blande ulike læringsformer på en smart måte?

Enten du har ansvar for å trene 10 eller 1000 ledere, velkommen til et unikt digitalt minikurs spesielt designet for deg som har ansvar for lederutvikling internt i en organisasjon og som gjerne vil ha inspirasjon og ideer fra andre som har jobbet innenfor samme fagfelt. 

Kurset holdes av Anne Lise Heide i Leonda. Det blir rom for dialog mellom deltakerne. Husk å delta på en enhet med mikrofon og webkamera. Vi treffes i digitalt møterom på Whereby. 

Det er plass til 10 deltakere på våre digitale lederkurs, og dette kurset varer i 1,5 time. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedenfor for å melde deg på kurs. Om det skulle skje noe utforutsett slik at du ikke kan delta likevel trenger vi å få beskjed så fort som mulig.

Kursene 16.09.20 og 14.10.20 er fullbooket. Vi har satt opp et ekstrakurs den 11.11.20 som fortsatt har ledige plass. Påmeldingsskjema nedenfor vil er nå til kurset den 11. november.

Kurs lederutvikling: onsdag 11. november kl. 14:00 - 15:30.