GRATIS WEBINAR

Optimal onboardingprosess med smarte verktøy - Lyse Dialog & Preppio

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Gode onboardingopplevelser med riktig verktøy

Den gode onboardingopplevelsen handler gjerne om rett kompetanse, god struktur og mye velvilje & innsats hos de lederne som har en ny ansatt på sin avdeling. Noen ganger kan en helt ordinær onboardingprosess ta uforholdsmessig mye tid å organisere, og det kreves intens innsats og oppfølging fra HR sin side for å få det hele til å fungere optimalt. Dette skyldes gjerne at man ikke har riktig verktøy og må utføre mange av oppgavene manuelt.

Med det nye onboardingverktøyet til Preppio har Lyse Konsern etablert en automatisert onboardingprosess som gir alle nyansatte en positiv og engasjerende opplevelse, også i perioden frem til oppstart. Nysgjerrig på hvordan Lyse har designet sin onboardingprosess? Velkommen til spennende webinar med Leif Fløysvik fra Lyse Dialog og Amin Fard fra Preppio torsdag 28. januar kl. 14:00 - 15:00.

PS. Legg inn telefonnummer i skjema for en live demo av løsningen. Kun LIVE webinar, vi sender ikke ut opptak i etterkant.

Delta på webinar om optimale onboardingprosesser?
Registrer deg her

Torsdag 28. januar 2021 kl. 14:00 - 15:00

Leif Fløysvik

Leder for opplæring og kommunikasjon hos Lyse Dialog

Leif Jensen Fløysvik har 15-års erfaring som leder, med blant annet ansvaret for kundesenteret til Lyse-konsernet, inkludert Altibox, Norges nest største leverandør av internett og TV-tjenester.

Nå jobber han som leder for kommunikasjon og opplæring i Lyse Dialog der fokuset for tiden er på å automatisere onboarding og oppfølging av nyansatte.

Amin Fard 

Co-Founder and CEO at Preppio

Amin Fard er gründer av teknologiselskapet Preppio, et HR-verktøy som sikrer at ansatte får en god onboardingsopplevelse ved å koordinere kommunikasjon mellom nyansatt og selskap, samt coache ledere og gi HR et analyseverktøy for forbedring av onboarding. 

Preppio har kunder som Oslo kommune, Norwegian, Redd Barna, Domino's Pizza og Bosch Siemens.

Preppio er bygget sammen med ledende forsker innen feltet onboarding Talya Bauer  Ph.D. Amin har også skrevet en bok om onboarding sammen med Talya Bauer, og intervjuet hundrevis av HR-ledere for å lære om hva som går galt i onboarding og hvorfor.