GRATIS WEBINAR

Hvordan utvikle psykologisk trygghet i team

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

 

Bård Fyhn

 

Bård er PhD stipendiat ved NHH Norges Handelshøyskole, der han forsker på psykologisk trygghet i team. Han er utdannet offiser fra Sjøkrigsskolen og siviløkonom fra NHH. Gjennom 15 år i Forsvaret har han blant annet tjenestegjort på fregatt og i internasjonal operasjon, samt flere år som lederutvikler ved Sjøkrigsskolen.

Bård underviser i masterkurset «Ledelse og lederpsykologi» ved NHH, driver aktivt med forskningsformidling, og holder foredrag innen ledelse og teamutvikling.

 

Gratis webinar om 
Psykologisk trygghet i team

Torsdag 18. mars 2021 kl. 14:00 - 15:00

Hvordan utvikle psykologisk trygghet i (virtuelle) team

 

Etter at Google publiserte resultatene fra sitt Prosjekt Aristoteles i 2016, har psykologisk trygghet i team blitt løftet opp på agendaen i en rekke virksomheter, og Amy Edmondson sitt arbeid på betydningen av psykologisk trygghet har fått fornyet oppmerksomhet over hele verden.

Psykologisk trygghet har vært på alles lepper de siste årene, og mange forsøker å finne ut hvordan man kan gjøre det i praksis. En av dem som har fordypet seg i dette temaet fra et forskningsmessig perspektiv er doktorgradsstipendiaet Bård Fyhn.

Bård var fascinert av forskningen til Edmondson, men når han i tillegg fikk gjennomføre sitt forskningsarbeid midt i en pandemi, der flere team og samarbeidsprosjekter ble virtuelle mer eller mindre over natten, ble dette arbeidet langt mer spennende enn noen kunne forestille seg. 

Bård har altså forsket på hvordan utvikle psykologisk trygghet i team både før og under koronaperioden, og har dermed fått anledning til å  sammenligne utvikling av psykologisk trygghet i virtuelle og fysiske team. 

Nå er forskningsarbeidet ferdig, det store skrivearbeidet til doktorgraden er i full gang, men om du vil ha en liten forsmak på denne forskningen, kan du få møte Bård på webinar hos Leonda i mars.

 

Velkommen til spennende gjestewebinar torsdag 18. mars kl. 14:00. 

PS. Kun live deltakelse, vi sender ikke ut opptak.